Op 26 oktober organiseert Vogelaar Bosch Spijer Advocaten een gratis inloopspreekuur letsel- en overlijdensschade. Foto: (PR)
Op 26 oktober organiseert Vogelaar Bosch Spijer Advocaten een gratis inloopspreekuur letsel- en overlijdensschade. Foto: (PR) Foto:

Gratis inloopspreekuur
letsel- en overlijdensschade

Honselersdijk - Op vrijdag 26 oktober organiseert Vogelaar Bosch Spijer Advocaten een gratis inloopspreekuur voor slachtoffers van letselschade of nabestaanden die door de schuld van een ander een dierbare zijn verloren. Ongeacht de oorzaak, of dit nu een (verkeers-)ongeval, een arbeidsongeval, een medische fout of een misdrijf is.

Tijdens dit spreekuur staan ervaren letselschade advocaten mr. E.W. Bosch, mr. Y. Slob en mr. A.J. Korff klaar om geheel vrijblijvend al vragen te beantwoorden over letsel- of overlijdensschades. Ook wanneer een zaak al elders in behandeling is.

Mr. Bosch is, als enige advocaat in het Westland, toegelaten tot vereniging van Letselschade Advocaten (LSA). Door de eisen die de LSA stelt, is het LSA lidmaatschap het hoogst haalbare keurmerk.

Het spreekuur is vrijdag 26 oktober van 15.00 uur tot 20.00 uur. Belangstellenden kunnen, zonder afspraak, gratis binnenlopen op de vestiging in Honselersdijk, aan de Dijkweg 125a (tegenover de bloemenveiling). Bekijk voor meer informatie de website:
www.vbsadvocaten.nl