Het Varend Corso trekt komend jaar op 2, 3 en 4 augustus door de Zuid-Hollandse wateren. Foto: (WB)
Het Varend Corso trekt komend jaar op 2, 3 en 4 augustus door de Zuid-Hollandse wateren. Foto: (WB) Foto:

Thema Varend Corso Westland 2019: WOW!

Westland - De 22e editie van het Varend Corso staat volledig in het teken van verwondering en verbazing. Het centrale hoofdthema voor 2019 is: 'WOW!'.

De organisatie hoopt op een nóg spectaculairder en nóg extravaganter corso. Alle deelnemers worden dan ook opgeroepen om buiten de bestaande hokjes te denken, uit de comfortzone te stappen en grenzen te verleggen.

Eindeloze mogelijkheden
"De mogelijkheden om met een spektakelstuk voor de dag te komen, zijn met WOW! bijna eindeloos. Ook als wordt gekozen voor een boek, pretpark, film of spel als centraal onderwerp op een vaartuig, kan daar altijd wel een onderdeel van worden uitvergroot, uitgelicht of nét is specialer worden gemaakt. De boodschap aan de bedrijven, dorpskernen en andere deelnemende organisaties: verbaas het publiek, verbaas ons én verbaas jezelf!" aldus de organisatie

Aanmelden
Deelnemers kunnen zich vanaf heden aanmelden via secretariaat@varendcorso.nl.
Het Varend Corso is een jaarlijks terugkerend evenement met bloemen, planten en groenten in de hoofdrol. De afgelopen edities zaten steevast ruim een half miljoen toeschouwers langs de waterkanten. Het Varend Corso trekt komend jaar op vrijdag 2, zaterdag 3 en zondag 4 augustus door de Zuid-Hollandse wateren.