'Babbelen bij 'n bakkie'

Heenweg - GBW wil weten wat er speelt in Heenweg. Willen weten waar de inwoners van Heenweg enthousiast over zijn. Willen weten wat zij vinden dat er beter kan. Onder het mom 'Babbelen bij 'n bakkie' zijn belangstellenden op 18 oktober van harte welkom bij 'Open Huis', gelegen aan de Hyacinthstraat in Heenweg. Aanvang is om 20.00 uur.


Najaarsconcert

Wateringen - Gemengd Koor 'Bel Canto' Wateringen geeft op zondag 21 oktober een Najaarsconcert. Aanvang is om 14.30 uur. Locatie: Hervormde Kerk, Plein, Wateringen. Het koor staat onder leiding van José la Haye en wordt aan de piano begeleid door Nicolette Heerema. Het koor brengt een gevarieerd programma ten gehore. Drie koorleden zullen zorgen voor intermezzo's: Karel Vis (tenor), Nic Vis (saxofoon) en Piet Onings (tenor). Entree: 10,00 euro (incl. pauze-drankje). Kaarten zijn verkrijgbaar bij de leden van het koor, aan de deur of via tel. (06) 44668453/(0174) 293982.


Technische topper gezocht

Naaldwijk - Kunsthuis18 in Naaldwijk is met spoed op zoek naar een handige alleskunner op het gebied van ICT-onderhoud, montage, instructie en ondersteuning van gebruikte apparatuur. Je levert technische ondersteuning bij filmavonden, licht kunstwerken uit voor de start van een tentoonstelling en zorgt voor de aanleg, de reparatie en het onderhoud van elektra. Aanmelden of vragen via vrijwillige-inzet@vitiswelzijn.nl of tel.(0174) 630358.


Voorstelling
in De Rank

De Lier - Woensdagavond 24 oktober wordt er in De Rank (Van Weelystraat 2, De Lier) een voorstelling gebracht met als titel 'De eeuw van mijn leven'. De belangrijkste gebeurtenissen uit de 20e eeuw passeren de revue en worden versterkt door foto's, liedjes en filmbeelden die geprojecteerd worden. Iedereen is van harte welkom. Aanvang is om 19.45 uur, einde om ongeveer 22.30 uur. Entree: 5,00 euro. Voor meer informatie : G. v. Eendenburg, tel. (0174) 51 48 96 of (06) 23193123.


Cursus over pelgrimstocht

Wateringen - Kunsthistorica Tieleke Huijbers verzorgt vanaf 5 november een cursus over de Pelgrimstocht van Canterbury naar Rome. Locatie: de Hofboerderij. De cursus onder auspiciën de Culturele Raad Wateringen – Kwintsheul omvat zes maandagmiddagen. Deelname kost 60,00 euro (inclusief koffie of thee). Aanmelden kan per mail:
info@crwateringen.nl. Bekijk voor meer meer informatie de website: www.crwateringen.nl