Informatiemiddag Eva Demaya-project

Kwintsheul - Op 19 oktober organiseert de Eva Demaya stichting een middag voor donateurs en belangstellenden. Jacqueline Kouwenhoven is die middag aanwezig en vertelt over haar werk op het Eva Demaya centrum in Malawi. Belangstellenden zijn van harte welkom in de Kastanjehof, Kerkstraat 43A in Kwintsheul. Tijd: tussen 15.30 en 17.30 uur.


Optreden Manna

Naaldwijk - Koor Manna treedt zondagmiddag 4 november op in wijkcentrum Hof van Heden in het kader van Welzijn met Muziek. De toegang is gratis. Adres: Dijkweg 20, Naaldwijk.


Westland Proms

Naaldwijk - De Oude Kerk in Naaldwijk opent op vrijdag 26 en zaterdag 27 oktober haar deuren voor de KUBO Westland Proms. Het belooft een feest van herkenning te worden met o.a. muziek uit de opera van Verdi, filmmuziek van John Williams en nummers van ABBA. Dit muziekfestijn wordt georganiseerd door Concertkoor Westland. Naast dit koor is sopraan Francis van Broekhuizen soliste en zij vertelt over de achtergronden van de muziek. Het Promenade Orkest zorgt voor de muzikale begeleiding. Aanvang is om 20.15 uur. Een ticket kost 20 euro. Kaartverkoop via
www.concertkoorwestland.nl