Verkoop handwerken

Wateringen - Op donderdag 1 november vindt er een Welfareverkoop plaats in de Ark aan de Herenstraat 85 te Wateringen. Er worden handwerken te koop aangeboden die door de bewoners van de Ark en actieve mensen van buiten de Ark zijn gemaakt, zoals sjaals, warme sokken, truien en vesten. De opbrengst gaat naar het Nederlandse Rode Kruis. De verkoop start om 14.00 uur en duurt tot 16.30 uur.


VesperPlus

Naaldwijk - Op zondagavond 21 oktober is er in de Oude Kerk aan het Wilhelminaplein te Naaldwijk een VesperPlus. Onder leiding van Paul Valk wordt liturgische muziek uitgevoerd van Antoine Oomen, Bernard Huijbers, Tom Löwenthal, en Henri Heuvelmans, op teksten van onder andere Huub Oosterhuis. Thema van de VesperPlus is 'Hoor je mij…' De voorganger is ds. Eibert Kok. Aanvang is om 19.00 uur en de toegang is gratis.


Stiltemeditatie

Naaldwijk - Spiritueel Lichthuis Mananochoja presenteert op 30 oktober stiltemeditatie. Aanvang is om 20.00 uur. Er wordt gedurende een uur gezamenlijk in stilte gemediteerd in de stilteruimte aan de Wagenaarstraat 22 te Naaldwijk. Voor informatie en/of aanmelden: stichting@mananochoja.nl. of telefoonnummer (0174) 627955.