Ding mee naar de Anne-Marie van der Lindenprijs 2018

Westland - Zorg- en welzijnsprojecten, die gebaat zijn bij een extra financiƫle impuls, kunnen ook dit jaar weer meedingen naar de Anne-Marie van der Lindenprijs. De prijs bestaat uit een geldcheque van maximaal 25.000 euro en is bedoeld voor projecten in de zorg- en welzijnssector die de klanten direct ten goede komen, o.a. in de regio Westland. De inzendtermijn sluit op 31 oktober.

Eind 2015 heeft Chris Oomen, voorzitter Raad van Bestuur DSW Zorgverzekeraar, de Anne-Marie van der Lindenprijs ingesteld als eerbetoon aan de verdiensten van Anne-Marie van der Linden in de ouderenzorg. In 2016 is de Anne-Marie van der Lindenprijs voor de eerste keer uitgereikt aan stichting De BuurTvrouw met hun project 'Thuis opgehaald'. Vorig jaar ging de prijs naar Ipse de Bruggen met hun project 'ABCDate'.
In de week van 12 november worden de genomineerden door juryvoorzitter Anne-Marie van der Linden zelf bekendgemaakt. De officiƫle uitreiking vindt plaats op donderdag 13 december tijdens een feestelijke bijeenkomst in de Bibliotheek van Schiedam.