Iedereen die houdt van zingen in een koor of daarmee kennis wil maken is zaterdag 3 november van harte welkom. Foto: (PR)
Iedereen die houdt van zingen in een koor of daarmee kennis wil maken is zaterdag 3 november van harte welkom. Foto: (PR) Foto:

5e editie Dag van de Koorzanger in De Kiem

's-Gravenzande - Zaterdag 3 november organiseert de Westlandse Korenfederatie in samenwerking met Westland Cultuurweb voor de vijfde keer de Dag van de Koorzanger in de Kiem in 's-Gravenzande. Iedereen die houdt van zingen in een koor of daarmee kennis wil maken is van harte welkom. Aan het einde van de dag is er een gezamenlijk miniconcert.

In diverse workshops worden specifieke thema's of een bepaald soort genre koorzang belicht door een deskundige en enthousiaste docent. Zo zijn er onder andere workshops musical, stemtechniek, liedinterpretatie, wereldmuziek en black gospel. Deze dag is bedoeld voor iedereen die kennis wil maken met zingen in een koor, voor koorzangers die meer over zangtechniek willen leren én om mensen uit de muziekwereld te ontmoeten. Deelnemers doen mee aan twee verschillende workshops. Tevens wordt er een lied ingestudeerd, dat aan het einde van de dag in de vorm van een miniconcert ten gehore wordt gebracht. Aanvang is om 9.15 uur, einde rond 16.00 uur. Deelname kost 25 euro. Aanmelden: www.westlandsekorenfederatie.nl.