Erica Vogel (dwarsfluit), Josephine Louise Hoogstad (sopraan) en Simone van Seumeren (mezzo sopraan) zijn 28 oktober te gast. Foto: (PR)
Erica Vogel (dwarsfluit), Josephine Louise Hoogstad (sopraan) en Simone van Seumeren (mezzo sopraan) zijn 28 oktober te gast. Foto: (PR) Foto:

Oude Kerk Klassiek op zondag 28 oktober van start

Naaldwijk - Zondag 28 oktober vindt in de Oude Kerk op het Wilhelminaplein in Naaldwijk het eerste concert van Oude Kerk Klassiek plaats van dit seizoen. Het programma wordt verzorgd door Erwin & Friends en start om 15.00 uur.

Ook dit seizoen realiseert Stichting Vrienden van de Oude Kerk in samenwerking met Westland Cultuurweb en De Naald een aantal concerten in de Oude Kerk in Naaldwijk. Met topmusici die garant staan voor uitvoeringen van kwalitatief hoog niveau.
Zondag 28 oktober brengen Erwin & Friends een verfrissend programma. Erwin Rommert Weerstra (concertpianist), Erica Vogel (dwarsfluit), Josephine Louise Hoogstad (sopraan) en Simone van Seumeren (mezzo sopraan) zijn te gast. Enkele werken die gespeeld worden zijn: Connais-tu le pays? uit de opera Mignon, Habanera uit de opera Carmen en K485 in D-groot van W.A. Mozart.
Kaartverkoop à 12,50 euro (incl. consumptie) zijn verkrijgbaar via via Westlandtheater De Naald:
www.westlandtheater.nl of via telefoonnummer (0174) 636900.