Marjolijn Meijers in de Cultuurschuur

Monster - Zondagmiddag 7 oktober presenteert de Cultuurschuur '40 jaar MUZIEK' met Marjolijn Meijers van de Berini's. Aanvang is om 16.00 uur. De entree bedraagt 14 euro ( inclusief koffie/thee). Aanmelden vooraf is gewenst. Adres: Zwartendijk 11, Monster. Bekijk voor meer informatie de site: www.cultuurschuur.nl


Jubileumconcert

Wateringen - Op zaterdag 6 oktober wordt een jubileumconcert gegeven in de Hervormde kerk aan het Plein in Wateringen ter gelegenheid van het 50-jarig jubileum van het Orgelcomité. Aanvang: 19.30 uur. De toegang is gratis. In de afgelopen jaren heeft dit actieve Orgelcomité al meer dan 370 orgelconcerten verzorgd op het befaamde Bätz-Witteorgel. De vaste organist Jan van Westenbrugge heeft samen met de dwarsfluittist Leon Koppelman, die ook de harp zal bespelen, voor dit jubileumconcert een gevarieerd programma samengesteld.


Optreden Westlands Dameskoor

Naaldwijk - Het Westlands Dameskoor treedt woensdagmiddag 10 oktober op in Careyn Woerdblok in Naaldwijk in het kader van Welzijn met Muziek. Toegang is gratis. Aanmelden vooraf is niet noodzakelijk.