Concertreeks Krim kamerkoor

Westland - Het Krim Kamerkoor komt voor drie concerten naar het Westland. Het koor onder leiding van Igor Mikhailevsky staat op 29 oktober in de H.H. Martelaren van Gorcum kerk in De Lier, aanvang 20.00 uur. Op 30 oktober is het wereldberoemde kamerkoor uit de Krim te gast in de R.K. O.L.V. van Goeden Raad kerk in Honselersdijk, aanvang 14.30 uur. Op 31 oktober is het koor te beluisteren in de R.K. Machutus kerk in Monster, aanvang 14.00 uur. De toegang is gratis.


Optreden Fusica

Naaldwijk - Muziekvereniging Fusica treedt vrijdag 19 oktober om 19.30 uur op in wijkcentrum Hof van Heden in het kader van Welzijn met muziek. Toegang is gratis. Aanmelden vooraf is niet noodzakelijk.


Beukenrode lezing

Naaldwijk - Op donderdag 4 oktober vindt in de Oude Kerk in Naaldwijk de eerste Beukenrode lezing 'Eindeloos Bewustzijn' plaats. Aanvang: 19.30 uur. De Vrienden van Beukenrode hebben de cardioloog Pim van Lommelbereid gevonden de lezing te verzorgen. Zijn boek "Eindeloos Bewustzijn" werd in 2008 genomineerd als Boek van het Jaar. Het bevat een wetenschappelijke studie naar 'Bijna Dood Ervaringen'. De entree bedraagt 10 euro. Aanmelden kan per mail via vrienden@beukenrode.org