Boeren nodigen uit voor een 'Bakkie bij de boer'

Westland - Boeren en tuinders nodigen buren, familie, recreanten en buitenlui uit om zaterdag 13 oktober onder het genot van koffie of thee kennis te maken met de land- en tuinbouw van nu.

Alle 160 afdelingen van LTO Noord, ZLTO en LLTB zijn voor deze activiteit benaderd. Naar verwachting doen circa honderd boeren en tuinders mee, verspreid over heel Nederland. Zij vertellen enthousiast over hun bedrijf en alle functies die een boeren/tuindersbedrijf vervult.
'Bakkie bij de boer' is een van de activiteiten in het kader van de Dutch Agri Food Week die van 5 tot en met 16 oktober voor de vierde keer wordt georganiseerd. De hele week staat in het teken van de kracht van de Nederlandse land- en tuinbouw en agri- en foodsector. Het programma van Dutch Agri Food Week is de optelsom van activiteiten en ontmoetingen die laten zien hoe in Nederland lekker, veilig en gezond voedsel wordt geproduceerd en wat er in de totale keten nodig is om dat nog jaren voor elkaar te krijgt. Tijdens deze week vertellen alle deelnemers het verhaal van 'grond tot mond'. Voor meer info: dutchagrifoodweek.nl