Getuigenoproep

Wateringen - Een 74-jarige vrouw uit Wateringen is op 3 september in haar slaap overvallen in haar woning aan de Mommastraat. De overval was rond 05.30 uur 's ochtends, zo meldde de politie vorige week in het regionale opsporingsprogramma Team West. Hij nam haar een bankpas af en eiste de code. Met deze gestolen bankpas werd vervolgens een groot geldbedrag opgenomen bij een pinautomaat aan de Heulweg in Wateringen. Er zijn helaas geen camerabeelden bij deze zaak. De politie is op zoek naar getuigen.


Bluesmuziek

Maasdijk - In 2015 was Vlaming Guy Verlinde al te gast in de Muziekzolder. Inmiddels viert hij dit jaar het 10-jarig jubileum van zijn band The Mighty Gators en is hij donderdag 4 oktober weer te zien en horen in Maasdijk. Het is tevens de afscheidstour van deze populaire Belgische bluesband in deze samenstelling. Het live optreden om 22.00 uur wordt voorafgegaan door een muziekquiz (21.45 uur). De toegang is gratis. Adres: Nolweg 10, Maasdijk.


Opstapdag
DON Opleidingen

Naaldwijk - Op zaterdag 6 oktober is iedereen van harte welkom om een gratis proefles te volgen op een voertuig (auto, motor, vrachtwagen, bus en tractor) uit het wagenpark van DON Opleidingen. Tussen 9.00 en 17.00 uur kunnen deelnemers van deze dag hun eerste (rij)les krijgen op een gewenst voertuig. Meer informatie:
www.donopleidingen.nl/opstapdag.


Nationale Voorleeslunch

Maasdijk - Op vrijdag 5 oktober vindt de zesde editie van de Nationale Voorleeslunch plaats. Bekende en onbekende Nederlanders lezen die dag voor aan ouderen door het hele land. In De Prinsenhof in Maasdijk leest wethouder Vreugdenhil voor. Ook wordt er een lunch geserveerd. Tijd: van 11.00 tot 13.00 uur. Deelname is gratis. Aanmelden kan bij De Prinsenhof of via www.bibliotheekwestland.nl


Bierproeverij

Naaldwijk - De Slimmerick, gevestigd aan het Havenplein in Naaldwijk, verzorgt op donderdag 25 oktober een bierproeverij met winterbieren, geselecteerd en gepresenteerd door biersommelier Kim Sonneveld. Deelname kost 20 euro. Aanmelden aan de bar of via gino@deslimmerick.nl