JEM-id behoort tot één van de drie finalisten van de OndernemersPrijs Haaglanden 2019. Foto: (PR/Hans van Oostrum
JEM-id behoort tot één van de drie finalisten van de OndernemersPrijs Haaglanden 2019. Foto: (PR/Hans van Oostrum Foto:

JEM-id door naar finale OndernemersPrijs 2019

Honselersdijk - Op 22 november vindt de finale van de OndernemersPrijs Haaglanden plaats in het COMM Museum voor Communicatie. Deze ondernemersprijs is een beloning voor excellent ondernemerschap en wordt jaarlijks uitgereikt aan bedrijven in de regio Haaglanden. JEM-id uit Honselersdijk is één van de drie finalisten.

Op donderdag 13 september vond de halve finale plaats op de locatie van Bird & Bird in Den Haag. Hier kregen de halve finalisten de kans om in een pitch van 7 minuten te vertellen hoe hun ondernemerschap eruit ziet. Het is Martijn van Andel en Jefry van den Hoeven van softwarebedrijf JEM-id gelukt om naast Van Gils en Finance Factor een plek te veroveren in de finale. In de komende weken vindt een bedrijfsbezoek plaats bij de finalisten waarbij de ondernemers vragen van de jury zullen beantwoorden. Ook wordt bij deze bedrijven een bedrijfsvideo opgenomen. Tijdens de finale worden de drie bedrijven onder andere beoordeeld op ondernemerschap, innovatie, talenten en vaardigheden.
JEM-id werd door de Gemeente Westland aangedragen als kanshebber voor de OndernemersPrijs Haaglanden.
Ondernemers Jefry van den Hoeven en Martijn van Andel ontwikkelen al meer dan 22 jaar softwareoplossingen waarmee de AGF- en sierteeltsector gedigitaliseerd wordt.