Speciaal voor Nederland Leest.
Speciaal voor Nederland Leest. Foto: PR

Je bent wat je leest

Speciaal voor leden zolang de voorraad strekt! Je bent wat je leest, het Nederland Leest geschenkboek ligt vanaf donderdag 1 november voor je klaar in alle vestigingen van Bibliotheek de Boekenberg.

Een heerlijk geschenk vol sappige verhalen, verfrissende passages en een zoete afsluiter, want het thema van dit jaar is voeding.

Het geschenkboek bestaat uit een menu van vijf uiteenlopende gangen, afgewisseld met diverse smaakmakers die vertellen wat Nederland eet en leest over eten. De auteurs zijn vijf specialisten die het thema elk vanuit hun eigen expertise en stijl benaderen. Zo vormt het boek een verfijnd menu met fictie en non-fictie, spanning en wetenschap en natuurlijk heerlijke recepten. Rosanne Hertzberger geeft invulling aan het wetenschappelijke onderdeel van de campagne. Het subthema cultuur & lifestyle is in uitstekende handen bij Charlotte Kleyn. Schrijfster Marion Pauw zorgt voor het spannende element in het geschenkboek. Joël Broekaert schrijft over technologie en milieu en Pierre Wind heeft het over koken. Leden van de bibliotheek ontvangen het geschenkboek, zolang de voorraad strekt, cadeau.