Soli Deo Gloria, foto PR.
Soli Deo Gloria, foto PR. Foto: PR

Soli Deo Gloria bij Zuidland Zingt jubileum zangavond

Zuidland - Zuidland Zingt bestaat tien jaar. En dat wordt op zaterdagavond 3 november gevierd met een schitterende jubileum-zangavond in de Welkomkerk in het dorp.

Behalve door veel samenzang wordt deze avond opgeluisterd door Soli Deo Gloria uit Urk, organist Marco den Toom, pianist Lennart Moree en violiste Chloë Elsenaar. De aanvang is 19.30 uur.

Kaartverkoop aan de deur
De zangavond duurt twee uur (tot 21.30 uur), zonder pauze. Dominee Jan Schep verzorgt een korte overdenking. Entreekaarten kosten 7,50 euro en zijn aan de deur verkrijgbaar. Er is dus geen voorverkoop. Kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis naar binnen. Bij de uitgang is er een collecte.

Soli Deo Gloria
Soli Deo Gloria behoort tot de jongste koren van Urk. Het werd opgericht in 1997 door enkele vrienden. Het koor staat sindsdien onder leiding van Jaap Kramer. Behalve het koor uit Urk treedt violiste Chloë Elsenaar op. Chloë is een jonge talentvolle violiste die al heel wat prijzen en concerten op haar naam heeft staan. Het orgel wordt tijdens de jubileum-zangavond bespeeld door Marco den Toom, die als begeleider verbonden is aan Soli Deo Gloria. Ook pianist Lennart Moree en organist Arjan Wouters verlenen hun medewerking. De deuren van de Welkomkerk gaan om 18.45 voor u open.