Voetbal

Commissie nieuw bestuur Botlek
SC Botlek heeft tijdens de Algemene Leden Vergadering nog geen nieuwe bestuur gekozen. Er is een commissie in het leven geroepen over de invulling van een nieuw bestuur. Bij een aantal leden heerste de gedachte dat een stemming en/of vorming van een nieuw bestuur op dit tijdstip niet in het belang van Botlek was. Achtergrond daarbij is de onenigheid binnen het huidige bestuur waarvan een aantal bestuursleden zich ook verkiesbaar had gesteld voor een nieuw bestuur. De commissie zal nu eerst gaan inventariseren wat de ideeën en voorstellen zijn die binnen de club leven. Oud-Voorzitters Ben Herbers en Willem Heijdacker (adviseur) maken deel uit van de vijf koppige commissie, die over drie weken verslag aan de leden gaat uitbrengen. Tot het nieuwe bestuur er is, zal het demissionaire bestuur blijven functioneren.

Handbal

Spivo klimt zes plaatsen
Door een knappe 3-1 overwinning op VC Velden 2 heeft Spivo een reuzesprong op de ranglijst gemaakt. In een volgepakte en bruisende Den Oert liet Spivo de bezoekers nog ontsnappen in de openingsset, maar daarna hadden de Limburgers geen antwoord meer op het serveergeweld van Spivo. De setstanden waren 23-25, 25-18, 25-15 en 25-19.

Marathon

Veel belangstelling voor marathon
Zondag 16 december vindt de marathon van Spijkenisse plaats. Het parcours van de halve is niet gewijzigd, het gaat opnieuw door het Mallebos en door het centrum van Spijkenisse. Een probleemloze oversteek van de Schenkelweg is dit jaar gegarandeerd.

De inschrijving van alle afstanden verloopt voorspoedig, het aantal inschrijven nadert de 500. Het goede doel dat dit jaar ondersteund wordt is de Stichting Ambulance Wens. Deze Stichting vervult de laatste wensen van terminale patiënten. Mocht je van plan zijn om mee te doen, wacht dan niet te lang. Je kunt voor inschrijven tot 12 december a.s.; zie voor meer info www.avspark.nl