SCO'63 was zaterdag baas in eigen huis door te winnen van WCR met 2-0. Fotografie: Peter de Jong Foto: Peter de Jong

SCO'63 is baas in eigen huis in duel met WCR

Spijkenisse – SCO'63 is zaterdag winnaar geworden van het duel met WCR uit Rhoon. De ploeg van trainer Peter Hoek was met 2-0 (0-0) te sterk voor de formatie uit Albrandswaard.

Voor rust ging het grotendeels gelijk op tussen de ploegen. Vooral WCR kreeg kansen in het begin. Na rust was het Wesley Sturrus die voor de openingstreffer op sportpark Oostbroek zorgde. Kort voor het einde ging de bal nog op de stip voor SCO'63 en vanaf elf meter was het Tom Klaassen die voor de eindstand van 2-0 zorgde.

Tevreden
Na afloop was trainer Peter Hoek zeer te spreken over de zege. 'Het was best een moeilijk duel voor ons. Hun kansen hielpen ze gelukkig om zeep. Ik ben zeer tevreden met het behalen van de punten. We waren over heel het duel de betere ploeg', verklaarde Hoek

Rentree keeper
Voor SCO'63 was er meer reden om tevreden te zijn. I|n het duel met Hekelingen liep doelman Rick Groenendijk gebroken en gekneusde ribben op, maar hij stond zaterdag alweer onder de lat. "Ik vind het knap dat hij er alweer staat en na toch een zware blessure weer terugkeren onder de lat en dan de nul houden, dat is fantastisch', roemde de coach zijn doelman. Zaterdag is BZC/Zuiderpark de tegenstander. De ploeg staat nu vierde