Met scherpe messen wordt koken een stuk plezieriger.
Met scherpe messen wordt koken een stuk plezieriger. Foto: PR

Messen slijpen en kartelen bij Van Genderen

Op veler verzoek, is de ervaren messenslijper van Zwilling J.A. Henckels aanstaande zaterdag weer op bezoek bij Van Genderen aan de Voorstraat 20 te Spijkenisse.

Al je messen, ongeacht het merk, worden vakkundig geslepen en/of gekarteld. Een tafelmes slijpen kost € 3.- en met kartel € 3.50. Een koks-/broodmes slijpen/kartelen en een schaar slijpen kan vanaf €5.- Het slijpen dient wel contant afgerekend te worden bij de slijper. Van Genderen biedt de mogelijkheid om je messen eerder te brengen en desgewenst op een later tijdstip weer op te halen.

Tijdens het wachten op het scherpen van je messen, kun je in de winkel van Van Genderen genieten van het uitgebreide assortiment in kookgerei, koekenpannen, kookpannen, alles voor de gedekte tafel en verrassende geschenken. Je treft, onder andere, een uitgebreide collectie aan in geurbranders en huisparfums van de luchtzuiverende Lampe Berger met twee nieuwe parfums van de maand. Daarnaast is de presentatie van de JURA koffiemachines weer uitgebreid met de nieuwste modellen. Ook is er een ruimte keuze aan serviesgoed en bestekcassettes.

Met een knipoog naar de slijpdag krijgt geeft Van Genderen 10% korting op alle keukenmessen en messenblokken op 25, 26 en 27 oktober.