Gymen voor peuters. Foto: SKS.
Gymen voor peuters. Foto: SKS. Foto: SKS

Unieke samenwerking voor 2-4 jarige peuters

De basisscholen CBS Het Baken en OBS De Toermalijn gaan in navolging van de basisscholen OBS Jan Campert en CBS De Rank ook aan de slag met kinderopvang SKS Alles Kids.

Zij hebben een samenwerkingsovereenkomst afgesloten om kinderen nog beter een doorgaande lijn te kunnen bieden. Een van de dingen die aangeboden gaat worden is Peutergym Plus, waarbij kinderen in de leeftijd van 2 tot 4 jaar, gratis mogen meedoen met Peutergym Plus in de aangesloten scholen. Tijdens de Peutergym Plus wordt de nadruk gelegd op de taalontwikkeling, naast de taalontwikkeling wordt er ook aandacht besteed aan de motorische en sociale ontwikkeling. SKS Alles Kids verzorgt de Peutergym Plus en de scholen bieden gymruimtes aan. De samenwerkingspartijen zijn heel blij dat zij kinderen een nog betere start kunnen bieden op een basisschool en verheugen zich op de intensievere samenwerking tussen de scholen en SKS Alles Kids

Gaat uw peuter niet naar een peuterdagopvang of kinderdagverblijf en woont u in de omgeving van de scholen CBS Het Baken en OBS De Toermalijn?? En wilt u uw kind ook de beste voorbereiding geven op de basisschool op gebied van taal, motorische en sociale ontwikkeling? Schrijf uw kind dan in via de website van SKS Alles Kids, het start na de herfstvakantie.