Ledenvergadering

Ijsclub 'Vooruitgang' te Zuidland houdt haar Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering op donderdag 1 november om 20.00 uur in Sporthal de Drenkwaard, Molendijk 21, te Zuidland.

Bingo

Donderdag 25 oktober kunt u vanaf 13.30 uur meedoen aan de bingo in De Mei aan de Winston Churchillaan 31 in Spijkenisse. Voor zes rondes (zes bingokaarten) betaalt u € 7,50.

Rectificatie

Bij het artikel over het Integratiediner stond vorige week abusievelijk een foutieve naam genoemd. Het shantykoor dat een optreden verzorgde, is shantykoor Horizon.

Prik een vorkje mee

Prik op 2 november een vorkje mee in het dorpshuis van Abbenbroek! Vanaf 18.00 uur staat het eten weer klaar voor u voor maar € 3,50 p.p. (exclusief consumpties).

Na het eten kunt u nog gezellig een kaartje leggen of een ander spelletje doen. Opgeven kan bij Wilma Schout (0181-663212) tot uiterlijk de dinsdag voorafgaand van de geplande datum i.v.m. de inkopen voor de boodschappen.

Bingo

Seniorenvereniging Bernisse organiseert een bingomiddag op zaterdag 27 oktober in De Nieuwe Sluis, Stationsweg 24 te Heenvliet. Een bingoboekje voor 10 rondes kost € 3,50.

De zaal gaat open om 13.30 uur. Om 14.00 uur begint de bingo.
Heeft u geen vervoer? Tegen een kleine vergoeding rijdt het SBO u naar De Nieuwe Sluis. U moet zich hiervoor twee dagen van tevoren persoonlijk aanmelden bij het SBO telefoon 0181-452238.

Reuma Inloop

Op donderdag 1 november is de maandelijkse reuma-inloop in de Boekenberg. Tussen 13.30 en 15.30 is een ieder welkom die iets wil weten over reuma, artrose en fibromyalgie en/of de activiteiten van de Reumapatiëntenvereniging Spijkenisse (waaronder hydrotherapie bij de Zuidwester en zaaloefentherapie / hydrotherapie en andere vormen van bewegen bij Delta Sportcentrum). Een afspraak maken is niet nodig.

Herfstloop

Op 28 oktober organiseert de Stichting Estafetteloop voor de derde keer een Herfstloop in Maaswijk. Inschrijven kan via inschrijven.nl De opbrengst komt geheel ten goede aan Stichting Welzijn Ouderen in Spijkenisse.

Halloween in Geervliet

Op 27 oktober organiseert de SKG een Halloweentocht door Geervliet. Alle groepen starten en eindigen bij de SCC de Haveling.

Om 19.00 uur vertrekken groepen met kinderen uit groep 1 t/m 4. Deze tocht is niet zo eng, maar ouders/verzorgers zijn verplicht om mee te lopen. Vanaf 20.30 uur wordt het enger en dan vertrekken de groep met kinderen uit de groepen 5 t/m 8. Ouders mogen mee lopen maar het is niet verplicht.

Deelname kost € 2,50 per kind. Aanmelden kan via de flyer die in Geervliet verspreid is en via bestuur@skg-evenementen.nl Hier kun je je ook aanmelden als je je huis wilt versieren.

Postzegelbeurs

Op zaterdag 3 november organiseert de postzegelvereniging De Maasmond haar halfjaarlijkse postzegelbeurs in de aula van Het Praktijkcollege, E. van Dintelstraat 11, 3201 CK Spijkenisse. Openingstijden 10.00-15.00 uur. Parkeren gratis, niet leden betalen een euro entree. Iedere bezoeker krijgt een leuke attentie.

Benefiet

Vanwege het vijfjarig bestaan van Gezelligheidskoor Happy Days organiseert het koor op 3 november een benefie avond in het Dorpshuis in Hekelingen.. Aan het concert wordt medewerking verleend door smartlappenkoor Tranen met Tuiten, shantykoor Trossen Los en zangeres Stacey Krens. De opbrengst van het concert is geheel bestemd voor hospice de Waterlelie in Spijkenisse.

Het concert begint om 20.00 uur, zaal open 19.30 uur. Tevens is er ook een mooie verloting met prachtige prijzen, beschikbaar gesteld door de winkeliers in Spijkenisse Kaarten kosten €7,50, verkrijgbaar bij Anja de Ruiter, tel 06 49145424 of bij Happy Days, 0636532800