Stuur een mailtje naar kattenafdeling.spijkenisse@dierenbescherming.nl  voor een kennismaking met Dirkje.
Stuur een mailtje naar kattenafdeling.spijkenisse@dierenbescherming.nl voor een kennismaking met Dirkje. Foto: Dierenbescherming

Dirkje zoekt een huisje waar ze kan keutelen

Spijkenisse - Dirkje is een zwart-witte dame van ruim 12 jaar jong. Deze gezellige dame is gevonden. Ze mag dan wel al ouder zijn maar dit is niet direct aan haar te merken.

De Dierenbescherming zoekt voor deze dame op leeftijd een huisje waar het rustig is en zij, zoals wij het noemen, lekker kan rond keutelen. Een gevuld voerbakje waardeert Dirkje enorm en wanneer deze leeg blijkt te zijn attendeert zij je er graag op dat deze gevuld dient te zijn. Gezellig bij je zitten en zelfs een beetje spelen behoort ook tot de mogelijkheden wat Dirkje betreft. Soortgenoten zorgen er bij haar voor dat haar innerlijke tijger naar boven komt, dus ze zoekt een een huisje waar zij het rijk alleen heeft. Zit er in jouw woning ook een deur waarachter een katvriendelijke tuin schuilt of een katvriendelijk balkon? Nou, dat is wat Dirkje verwacht van een deur. Ze wil geen hele dagen naar buiten maar ze wil wel graag controleren of er niet iets veranderd is tijdens haar schoonheidsslaapje.

Tabletje nodig
Uit medisch onderzoek is gebleken dat Dirkje tweemaal daags één tabletje nodig heeft om haar schildklier onder controle te houden, maar daar heeft ze geen probleem mee.