Activiteiten Dag van de Mantelzorg

MEE Zuid-Hollandse Eilanden organiseert samen met Stichting Welzijn Ouderen (SWO), afdeling Steunpunt Mantelzorg, voor de mantelzorgers uit de Nissewaard verschillende activiteiten voor de Dag van de Mantelzorg.

Er zijn een drietal activiteiten. Een daguitstap naar Werkendam en Gorinchem op zaterdag 10 november, een High Tea in Restaurant de Hoecksack te Heenvliet op vrijdag 9 november en een Tapas menu in Olijf te Spijkenisse op donderdag 15 november. U mag als mantelzorger uit de gemeente Nissewaard één activiteit kiezen. Het thema dit jaar is 'Verras de mantelzorger'. Deelname aan deze dag is gratis en wordt door de gemeente Nissewaard aangeboden. Aanmelden kan tot en met 26 oktober.

Tijdens de daguitstap op 10 november vertrekt u om 9.15 uur vanaf metrostation Spijkenisse Centrum naar Werkendam en Gorinchem, waarbij u het Biesbosch museumeiland bezoekt. Rond 17.00 uur bent u terug in Spijkenisse.

De twee andere activiteiten op 9 en 15 november, de High Tea en het Tapas menu starten beiden om 13.00 uur en zullen om 15.00 uur afgelopen zijn.

Voor mantelzorgers die mee willen, maar dat niet kunnen vanwege de zorg die ze hebben, kan mogelijk vervangende zorg worden geregeld. Deze vervangende zorg (respijtzorg) wordt gegeven door de inzet van vrijwilligers.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met MEE Zuid-Hollandse Eilanden (ZHE), via T 0181 33 35 07 of het Steunpunt Mantelzorg Spijkenisse T 0181 695 255. Aanmelden kan t/m 26 oktober via 140181.