Villeroy & Boch Artesano Original. Foto: PR.
Villeroy & Boch Artesano Original. Foto: PR. Foto: PR

'Tafelen – tafelde – getafeld!' Servies & Bestek driedaagse

Als je naar de betekenis van het werkwoord 'Tafelen' (ook: toefelen of toffelen) zoekt, kom je op meerdere verrassende resultaten: Tafelen betekent onder meer: 'Een pak slag geven', maar ook 'Ketelmuziek' maken.

Wij kennen het woord in een heel wat gezelliger betekenis:Tafelen: 'Gezellig en langdurig eten en praten met familie en vrienden'. Dat we dat graag doen blijkt wel uit het feit dat ook het werkwoord 'Natafelen' bestaat.

Naast het zorgvuldig uitzoeken en voorbereiden van de gerechten, wordt heel veel aandacht besteed aan de aankleding van de plek waar we tafelen: de tafel! Naast goed gezelschap is een mooi servies en een goed bestek van groot belang. Immers, een mooi gedekte tafel vergroot het tafelplezier. Van Genderen, aan de Voorstraat in Spijkenisse organiseert op 18, 19 en 20 oktober een Servies & Bestek driedaagse met zeer aantrekkelijke kortingen. Zeker met het oog op de naderende feestdagen is het nu het perfecte moment om je te oriënteren op de feestmaand én te profiteren van deze actie. Tijdens deze actie krijg je 10% korting op de bekende en fraaie serviesmerken Villeroy & Boch, Bunzlau en Laura Ashley maar ook op alle besteksets van Puresigns, Keltum en Gero. Op alle servies van Wedgwood Edme Plain een korting van maar liefst 25%. Er zijn ook nog een aantal uitlopende serviessets van onder andere Maxwell and Williams..