Seniorenbingo

Elke maandagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur is er 55+ bingo in Wijkcentrum Noord (W. Churchilllaan 227 te Spijkenisse). Er is een heel gezellige groep vaste deelnemers, maar nog ruimte voor meer mensen. Komt u gerust een keer kijken! De zaal is open vanaf 13.00 uur. Er worden zes rondjes gespeeld voor € 5,00 en er zijn leuke prijzen te winnen. Opgeven en informatie kan bij Andries van Opstal (tel 06-81270518 of a.opstal8@upcmail.nl), zaal open om 13.00 uur.

Kinderraad Pernis

Heb jij altijd al eens willen weten hoe een olieraffinaderij werkt? Ben jij gek op proefjes? Of wil je misschien later wel werken in de techniek? Dan is de Shell Pernis Kinderraad wat voor jou. Je kunt je vanaf nu aanmelden!

Jaarlijks organiseren Shell Pernis en de Kleine Ambassade de Shell Pernis Kinderraad. De Kinderraad bestaat uit een groep kinderen uit groep 6, 7 en 8 uit Schiedam, Vlaardingen, Hoogvliet, Spijkenisse, Poortugaal, Albrandswaard en Pernis. Je kunt je nu aanmelden voor de Kinderraad 2018-2019. Als je wordt gekozen krijg je in de periode van november tot en met maart 2019 op zes woensdagmiddagen themalessen. Bijvoorbeeld over werken in de techniek, veiligheid en duurzaamheid. Deze lessen zijn in Schiedam of in Spijkenisse. Ook ga je naar Shell Pernis toe voor een excursie en krijg je een exclusief kijkje achter de schermen. Na deze lessen werken jullie samen later in het jaar een advies voor Shell Pernis uit.

Wil je een plaats in deze Kinderraad en zit je dit jaar in groep 6, 7 of 8? Stuur dan voor 31 oktober een mail naar harmenvandewetering@dekleineambassade.nl met daarin je naam, leeftijd, telefoonnummer, school en een korte motivatie.

Workshop Kerststuk

In Wijkcentrum Noord, W. Churchilllaan 227 te Spijkenisse worden woensdagmiddag en -avond 12 december twee verschillende workshops kerststuk maken gehouden. De kosten bedragen € 15,00 incl. materiaal en één drankje met wat lekkers. De workshop dient vooraf te worden betaald. Aanmelden en informatie bij Karin Groen (0640164746, Andries van Opstal 0681270518 of groentjes.hellevoetslu@online.nl).

Informatieavond eenzaamheid

Op donderdag 18 oktober om 20.00 uur wordt er door Coalitie Erbij een informatieavond over eenzaamheid georganiseerd in Bibliotheek de Boekenberg. Want samen met maatschappelijke organisaties, bedrijven en actieve burgers kunnen we eenzaamheid verminderen en voorkomen. Wil je als vrijwilliger, professional of belangstellende meepraten over dit thema? Meld je dan aan via www.deboekenberg.nl. De toegang is gratis.