De Vocal Group

De herfst heeft zich aangekondigd en dat betekent dat het vertier weer binnen gezocht moet worden. Wat is er leuker dan te beginnen met zingen op een regenachtige herfstavond?

Op 5 november om 19.30 start de eerste reeks koorrepetities op de maandagavond in het Centrum Voor De Kunsten te Spijkenisse. De Vocal Group, zoals het koor heet, zal bestaan uit minimaal 6 tot maximaal 16 personen. Een klein koor dus in de leeftijdscategorie van ongeveer 35 – 80 jaar. Willemijn van Helden, eigenaar van Singspire: 'De Vocal Group wordt begeleidt door zangcoach Gabriëlla Markus en mijzelf. Het repertoire zal bestaan uit pop, jazz, musical en Nederlandstalig. We focussen ons op samenzang en sound. Omdat de groep niet heel groot zal worden is er veel tijd voor persoonlijke aandacht, je kunt het met recht een zangles noemen. En natuurlijk is er in de gemeenschappelijke ruimte van het CVDK ook mogelijkheid voor koffie en gezelligheid.' Er zullen zeven Vocal Group lessen gegeven worden tot aan de kerstvakantie. In januari bestaat de mogelijkheid opnieuw deel te nemen aan de Vocal Group. De kosten zijn €18,00 per les. Inschrijven en meer informatie via singspire.nl .

Zangcoaches Willemijn van Helden en Gabriëlla Markus zijn beide afgestudeerd aan het ArtEZ conservatorium te Arnhem en hebben ruime ervaring met meerstemmige zang en zangcoaching van groepen.