Open dag de Remise

Op 13 oktober organiseren de gebruikers van het Verenigingsgebouw de Remise aan de Pinnepot 9b in Oostvoorne een open dag van 10.00 tot 16.00 uur. Doel is om de hobby's, activiteiten en creatieve uitingen aan een breder publiek te tonen en kenbaar te maken. Aanwezig zullen o.a. zijn de Voornse Modelspoor Vereniging, Volksuniversiteit Westvoorne, v.v. de Siervogel en Hobbywerkplaats Westvoorne.

My breath my music

Kiwanis club Spijkenisse organiseert op zondagmiddag 4 november een fundraising voor Stichting My Music, die als doelstelling heeft mensen met een zware lichamelijke handicap de mogelijkheid te bieden tot het maken van muziek, o.a. door middel van zelf ontwikkelde of aangepaste elektronische instrumenten. Om een geldbedrag bij elkaar te verzamelen is er van 15.00 uur tot 18.00 uur een middag vol live muziek en lekkere hapjes. Kaarten van € 25,00 kunt u kopen bij 't Ganzengors. Voor info: www.ganzengors.nl of bel 0181-612578.

Scheidingscafé

Elke derde donderdag van de maand kun je tussen 18.00 en 20.30 uur aan professionele adviseurs advies vragen wanneer je je oriënteert op een echtscheiding of ontbinding van samenleven, of er al in betrokken bent.