Het nieuwste model van Jura.
Het nieuwste model van Jura. Foto: PR

JURA, vers gemalen koffie bij Van Genderen

Spijkenisse - Zaterdag 13 oktober is er bij Van Genderen van 10.30 tot 16.00 uur een demonstratie van de Zwitserse JURA koffiemachines. De absolute top in volautomaten.

Van Genderen is Premium Partner van Jura wat inhoudt dat een groot deel van het assortiment gepresenteerd en gedemonstreerd wordt. De nieuwe Ena 8, de vernieuwde Z6 en S8 worden ook geïntroduceerd. Daarnaast is vorige maand de E8 vernieuwd. Van ieder type staat een machine gebruiksklaar zodat je goed de verschillen kunt testen en jezelf kan overtuigen welke machine het best bij je past. De meeste apparaten kunnen uit voorraad geleverd worden. Daarnaast biedt Van Genderen een fraai assortiment heerlijke koffiebonen die je ook kan proeven.

De nieuwste technieken, een uitlooptemperatuur van maar liefst 85 graden (echte hete koffie!), bedieningsgemak en een lange levensduur zijn kenmerken waar Jura zich mee onderscheidt ten opzichte van andere merken. Tijdens de demonstratie krijg je bij aanschaf van een Jura 2 espressoglazen, 2 koffieglazen, 2 latteglazen en een kilo koffiebonen (t.w.v. totaal € 95,00) cadeau. Meer informatie op tref je op www.vgenderen.nl. De volgende activiteit is op 27 oktober. Dan is de messenslijper weer aanwezig. Noteer deze datum alvast in je agenda.