Zuidland JG zoekt ploeggenootjes

Sinds enkele jaren heeft voetbalvereniging Zuidland, naast twee volwassen G-teams ook een team voor jeugdspelers. Iedere dinsdag van 18.45-19.45 wordt er getraind op het voetbalterrein aan de Kerkweg 84.

Afgelopen zaterdag is ook de competitie weer begonnen. In een 7 tegen 7 opstelling wordt dan 2 keer 25 minuten gespeeld onder grote aanmoediging vanaf de kant. Want ook al spelen ze echt voor de gezelligheid, het fanatisme, euforie en soms teleurstelling straalt er van af.

Voor het komende voetbalseizoen kunnen ze wel wat ploeggenootjes gebruiken. Dus ben je tussen de 8 en 18 jaar en heb je een beperking (motorisch en/of verstandelijk, een vorm van autisme) of vind je het moeilijk in een 'gewoon' team te spelen, kom gerust eens kijken bij een training of neem contact op met Robert Michilsen (robert_michilsen@hotmail.com)

Boekenmarkt

Op CBS Het Baken wordt lezen erg belangrijk gevonden. Daarom wordt de Kinderboekenweek gevierd op woensdagmiddag 10 oktober met een fantastische Boekenmarkt van 14.00 tot 16.00 uur aan de Kreek 125.