De leerlingen hebben zich prima vermaakt. Foto: Peter van Kempen.
De leerlingen hebben zich prima vermaakt. Foto: Peter van Kempen. Foto: Peter van Kempen

Met de hele school naar Phantasialand!

Spijkenisse - Omdat De Oude Maas 50 jaar bestaat zijn donderdag 27 september alle leerlingen en personeelsleden getrakteerd op een dagje uit naar attractiepark Phantasialand in Duitsland.

Maar liefst 15 bussen stonden 's ochtends om 07.00 uur al klaar, de helft op de grote parkeerplaats bij Arcaplex en de andere helft bij het schoolgebouw. Het was een drukte van belang op beide locaties.

Spanning en sensatie
De 950 leerlingen en personeelsleden arriveerden rond 11.00 uur in Brühl en hebben zich de hele dag goed vermaakt. Het weer werkte prima mee; de jassen bleven achter in de bussen. De meeste attracties waren helemaal afgestemd op de pubers van deze tijd: een flinke dosis spanning, kriebels in de buik, over de kop gaan, door scherpe bochten rakelings langs rotsen racen en jezelf storten in de diepte.

Duizelingwekkend
De waaghalzen van De Oude Maas stapten in de Talocan die duizelingwekkende draaiingen maakte.

Reünie
De laatste activiteit in het kader van het 50-jarig bestaan van de school is de reünie op vrijdagavond 12 oktober a.s., waarvoor zich inmiddels al bijna 900 oud-leerlingen en oud-personeelsleden hebben aangemeld via www.om.penta.nl.