Het junioren danceteam van TOSS.
Het junioren danceteam van TOSS. Foto: PR

Het naseizoen voor TOSS draait op volle toeren

Spijkenisse - Na een heerlijke zomervakantie, is TOSS begonnen aan het naseizoen. Er zijn al weer diverse trainingen geweest en ook de eerste wedstrijd is weer achter de rug.

Deze mooie grote wedstrijd werd ook nog eens door TOSS in Spijkenisse georganiseerd. Er waren veel deelnemers, dus ook veel competitie. De leden van TOSS, maar ook de leden van andere verenigingen uit het hele land hebben erg mooie shows laten zien. Vele van deze deelnemers zijn goed op weg om een plekje op de Nederlandse Kampioenschappen te veroveren.
TOSS is afgelopen week ook begonnen om in samenwerking met de wijksportvereniging twirllessen te verzorgen op woensdagmiddag in sporthal de Akkers. Dit is van 16.00 tot 17.00 uur. Nog wat onwennig kwamen er al erg veel kinderen een kijkje nemen tijdens deze les.

Daarnaast geeft TOSS in het dorpshuis van Abbenbroek een viertal snuffellessen twirllen. Deze lessen werden mede door de combinatiefunctionarissen van Nissewaard tot stand gebracht. De zijn op donderdagmiddag van 17.45 tot 18.45 uur.