Bernisse heren kregen te laat grip op tegenstander

Zuidland - De heren van Bernisse verloren na een spannende wedstrijd net met 2-3 van Fusion 2.

In het begin van de eerste set kreeg Bernisse geen grip op de diagonaal aanvaller van Fusion en mede door een slechte pass keken ze al snel tegen een grote achterstand aan. Aan het eind van de set begon het wat beter te lopen, maar dit was net te laat: 23-25. De tweede set was de minste van de avond, alleen middenaanvaller Freddy Koetse wist met een aantal rake klappen te scoren: 17-25. Het leek een flinke nederlaag te gaan worden, maar Bernisse kreeg steeds meer grip op de aanvallen van Fusion. Met veel inzet en werklust werd de derde set met 25-16 binnengehaald. Ondanks een 1-5 en 10-15 achterstand in de vierde set wist Bernisse zich toch naar een 26-24 overwinning te spelen. De zeer spannende vijfde set werd uiteindelijk net verloren met 13-15

Roderick v. Heiningen, Onno v.d. Knaap, Freddy Koetse, Ad de Wilde, Bas Vermeul, Sander v. Linschoten, Arwin Vis en Edwin Ooms.