Ruime overwinning voor dames Bernisse

Zuidland - De dames van Bernisse hebben hun eerste thuiswedstrijd in de Drenkwaard in Zuidland met 3-1 gewonnen van Forza Schouwen-Duiveland Dames 2.

Bernisse kwam de eerste set snel op een voorsprong van een paar punten, maar kon dit niet makkelijk verder uitbouwen doordat de echte scherpte een beetje ontbrak. Toch wonnen ze de eerste set vrij makkelijk met 25-19. De tweede set liep het spel een stuk beter waardoor spelverdeelster Eugénie Ooms haar middenaanvaltsers Karin Bon en Marjolein van Bochove goed kon aanspelen en die scoorden er lustig op los: 25-13. De derde set begon Bernisse een beetje slap aan de set wat al snel resulteerde in een achterstand van een paar punten. Mede door een slechte pass kwamen ze dit niet meer te boven: 17-25. De vierde set haalde Bernisse het goede niveau van de tweede set weer en werd Forza vrij simpel aan de kant gezet met 25-13.

Bernisse: Eugénie Ooms, Simone Westdijk, Jantina Vaandrager, Karin Bon, Esther Brouwer, Marjolein van Bochove, Seline v.d. Stel, Martine Albert en Aletta v.d. Ploeg.