Startup Academy

Ben je een startende ondernemer of denk je erover na een eigen onderneming te starten en wil je graag meer leren over het ondernemerschap? Kom dan op woensdag 10 oktober om 19.30 uur naar de Startup Academy in Bibliotheek de Boekenberg. De toegang is gratis, maar aanmelden via www.deboekenberg.nl is nodig.

Je luistert onder andere naar het verhaal van de mannen achter het bekende Rotterdamse koffiemerk Man Met Bril. Hoe werd hun bedrijf zo'n succes? Ook vertelt De Proefschuur meer over het ondernemerschap en de waarde van samenwerken. Drie lokale ondernemers zullen tevens een pitch verzorgen, waarin zij in korte tijd hun bedrijf presenteren. Uiteraard is er na afloop weer voldoende gelegenheid om te netwerken.

Eten in de Kreek

Op 12 oktober organiseert wijkvereniging De Kreek wegens groot succes in het vorige seizoen opnieuw een eetavond. U bent vanaf 17.30 uur welkom op Kreek 123.

Er worden twee menu's bereid: een vegetarisch menu en een 'Captain's Dinner'. .Aanmelding vóór 5 oktober aan de bar van wijkvereniging De Kreek. Kosten: Leden van de wijkvereniging € 5,00 p.p – Introducees € 6,50 p.p.