Een schitterende serie branders en huisparfum in samenwerking met de bekende mode- en parfumontwerpster Lolita Lempicka.
Een schitterende serie branders en huisparfum in samenwerking met de bekende mode- en parfumontwerpster Lolita Lempicka. Foto: PR

Gezuiverde lucht bij Van Genderen

Spijkenisse - Aanstaande zaterdag organiseert Van Genderen aan de Voorstraat 20 in Spijkenisse, een demonstratie met de luchtzuiverende Lampe Berger.

Lampe Berger is een begrip en heeft zijn effectieve werking al lang bewezen gezien de vele tevreden consumenten. De Lampe Berger reinigt, zuivert en parfumeert (keus uit meer dan 50 geuren) de lucht in uw woonomgeving. Kook- rook- en andere ongewenste luchtjes worden geneutraliseerd. In Frankrijk al meer dan 120 jaar een begrip. Bij Van Genderen inmiddels ook al vele jaren. Wanneer er gekookt wordt, ruikt het allemaal lekker, maar als je gegeten hebt en de lucht blijft nog de hele avond hangen, wordt het een ander verhaal. Zuivere natuurlijke lucht in slechts 30 minuten. Alle bijzondere eigenschappen van dit unieke product (een verrijking voor de luchtkwaliteit in uw huis) worden in alle facetten uitgelegd en gedemonstreerd op 6 oktober van 10.30 – 16.00 uur. Daarnaast kan geadviseerd worden in de keuze van de huisparfum.

Van Genderen biedt u één van de grootste collecties van Lampe Berger. Er is keuze uit meer dan 50 verschillende modellen geurbranders. Daarnaast is er ook keus uit meer dan 50 geuren huisparfum (ook geurloos). Tijdens de demonstratie is de tweede fles huisparfum, een ½ liter of 1 liter, aanzienlijk goedkoper en krijg je bij besteding van minimaal 45.- een roomspray twv 15.95 kado.

Maar er is meer nieuws. Vorige week lanceerde Lampe Berger een schitterende serie branders en huisparfum in samenwerking met de bekende mode- en parfumontwerpster Lolita Lempicka. Dit is nu al een groot succes. Daarnaast wordt er een nieuwe lijn met fraaie geurverspreiders voor in de auto gepresenteerd. Kortom, loop vrijblijvend even binnen en laat je aangenaam verrassen door deze mooie collecties. Meer info tref je op www.vgenderen.nl