Foto: Dromenjager BV
Foto: Dromenjager BV Foto: Dromerjager BV

Win kaarten voor Woezel en Pip en de Tijdmachine

Spijkenisse - Na de hitvoorstelling 'Op zoek naar de Sloddervos' beleven Woezel en Pip opnieuw een groot avontuur in hun vijfde familievoorstelling 'Woezel & Pip en de Tijdmachine'.

Op 21 oktober beleven de populairste hondjes van het land een spannende reis door de tijd in Theater de Stoep in Spijkenisse. Een onvergetelijke theaterervaring voor alle vriendjes van Woezel en Pip. Er zijn voorstellingen om 14.00 en 16.00 uur.

Zou jij ook willen weten hoe het is om groot te zijn? Woezel en Pip kunnen niet wachten. Als de Wijze Varen even niet kijkt, glippen ze stiekem zijn nieuwe tijdmachine in. Op naar het land van nog niet gebeurd. Op naar een nieuw avontuur samen met hun vriendjes Buurpoes en Charlie. Bam, boem, knars, zoem! Als dat maar goed gaat…

Na afloop van de voorstelling kan er in de foyer heerlijk geknuffeld worden met de levensgrote pluchen knuffels van Woezel en Pip.

Win kaarten
Maak kans op 2x2 kaarten voor de voorstelling van 14.00 uur door voor 15 oktober een mail te sturen naar redactie@grootnissewaard.nl met het antwoord op de vraag wie zijn de vriendjes van Woezel en Pip?