Marathonbingo

Wijkgroep Groenewoud aan de Eikenlaan 88e organiseert op zondag 14 oktober weer haar jaarlijkse marathon bingo. Deze is van 10.00 uur tot 22.00 uur. De zaal gaat om 09.00 uur open

Voor deze dag kunt u zich tot 9 oktober inschrijven. De inschrijfkosten à :€ 15,00 worden verrekend op zondag 14 oktober bij het kopen van de boekjes. De kosten van de boekjes zijn Enkel € 50,00 Dubbel
€ 55,00 Driedubbel € 60,00 en Quattro € 65,00. De hoofdronden kosten € 1,00 per stuk. Ook zullen er twee verrassingsronden worden gedraaid kosten €1,00 per ronde.

Deze dag is Inclusief koffie/thee met gebak, lunch, hapjes tussendoor en een warm/koud buffet. Voor inlichtingen kunt u bellen naar Thea Moonen 06-20871617. Of mail naar tdmoonen@hotmail.com

Bijbelcursus

Op 10 oktober zal er een laagdrempelige Bijbelcursus zijn in de zaal van de Christelijke Gereformeerde Kerk aan de Achterweg 2 te Zuidland. De Bijbel is het meest gelezen boek. Wat is het bijzondere van de Bijbel? Wat staat er in de Bijbel? Wat is de belangrijkste boodschap van de Bijbel? De avond begint om 19.45 uur en duurt tot ongeveer 21.00 uur.

Repair Café

Donderdagmiddag 4 oktober is het Repair Café Spijkenisse geopend van 13.30 uur tot 16.30 uur voor het gratis repareren van huishoudelijke apparaten. Ook kunt u langs komen indien uw fiets kapot is of de verlichting het niet doet. U vindt het Repair Café Spijkenisse in Wijkcentrum De Hoek aan de Zwanenhoek 86 A in Spijkenisse.

De reparaties worden gratis uitgevoerd, alleen de gebruikte materialen moet u betalen. Is de reparatie naar uw zin uitgevoerd, dan graag een donatie in het spaarvarken.

Mantelzorgsalon

In de Mantelzorgsalon op maandagmiddag 8 oktober staat het thema planten en bloemen doen je goed op het programma.

Planten en bloemen kunnen het leven een beetje fleuriger en aangenamer maken. Onderzoek toont zelfs aan dat een groene omgeving ons fysieke en emotionele welzijn gunstig beïnvloed: bloeddruk, hartslag en stressniveau dalen opvallend.

Door middel van leuke wetenswaardigheden, afbeeldingen, planten, bloemen en oefeningen gaat u zelf ervaren hoe dit voor u werkt.

De bijeenkomst duurt van 14.00 uur – 16.00 uur en vindt plaats in de Ontmoetingsruimte Mei, Winston Churchilllaan 31 te Spijkenisse. De toegang is gratis

Judotoernooi

Op zaterdag 6 oktober vindt het 20e judotoernooi voor de jeugd van 4 t/m 11 jaar plaats in Sporthal Drenkwaard in Zuidland. Zo'n 420 judoka's doen mee aan het door Judo Zuidland-Heenvliet georganiseerde toernooi.

Vrijwilligerscafé

Vind je het leuk om met andere vrijwilligers in gesprek te gaan, ervaring uit te wisselen of gewoon samen gezellig koffie en thee te drinken? Breng dan op woensdag 10 oktober tussen 19.00 en 20.30 uur een bezoek aan het vrijwilligerscafé in Bibliotheek de Boekenberg. Het vrijwilligerscafé is bedoeld voor alle vrijwilligers uit Nissewaard. Ook als je plannen hebt om vrijwilligerswerk te gaan doen voor je studie, naast je baan of gewoon omdat je het leuk en waardevol vindt, ben je meer dan welkom. Aanmelden of een entreebewijs kopen is niet nodig.

Bingo in de Kreek

Op 5 oktober start wijkvereniging De Kreek weer met een maandelijkse bingo-avond.

Vooralsnog zijn de avonden ingepland tot en met december. De organisatie hoopt op voldoende belangstelling zodat het gezellige avonden worden. U bent welkom in het wijkcentrum aan de Kreek 123 van 19.30 tot 22.30 uur. De deuren gaan al om 19.00 uur open.

Voor het wijkcentrum is ruim voldoende parkeergelegenheid. Ook is het wijkcentrum voorzien van een gezellige ontmoetingsruimte waar gelegenheid is om een kopje koffie of thee te drinken of om een ander drankje te nuttigen.

Kijk voor meer lokaal nieuws en activiteiten op www.grootnissewaard.nl. Tips kunt u melden via redactie@grootnissewaard.nl