Herfstfair kinderboerderij "De Kerkestee"

Elke laatste zondag van de maand wordt er op Kinderboerderij "De kerkstee" een leuke activiteit georganiseerd. Zo wordt op zondag 28 oktober de gezellige jaarlijkse Herfstfair gehouden.

Herfstfair
De markt is van 11.00 uur tot 16.00 uur. Er staan op de herfstfair alleen marktkramen. Het aanbod van de verkopers is heel gevarieerd. Zo kunt u op de fair terecht voor mooie woondecoraties, leuke kinderkleding, heerlijke geurtjes voor in huis, maar u kunt ook huisdierproducten kopen.

Cake & snert
Voor de lekkerbekken zijn er ook diverse kramen met eterijen. Denk aan de gezonde groenteboer met heerlijke en eerlijke verse groenten en fruit. Zoetkauwen komen aan hun trekken bij de kraampjes met heerlijke cake en taartpunten, chocolade lekkernijen en verse huisgemaakte oliebollen. Toch liever hartig? Dan is er een smakelijk kom erwtensoep. Wilt u uw lekkernijen thuis vers kunnen bewaren dan koopt u op de fair handige vershoudbakjes.

Schminken of knutselen
Jeugdleden kunnen op vertoon van hun jeugdledenpas een lekkere versgebakken oliebol halen. Ook kunnen kinderen geschminkt worden of knutselen in het leslokaal. Kortom voor ieder wat wils tijdens de laatste herfstige zondag van oktober.