Er is weer nieuws uit de Bibliotheek!

Digitaal Oefencafé

Met ingang van donderdag 1 november kan iedereen met vragen op computer en/of tabletgebied aanschuiven in het Digitaal Oefencafé. Van vragen over het verzenden van een email tot het downloaden van een document. Ook als je gewoon een spelletje wilt spelen op de laptop, of als je wilt weten hoe je foto's van de digitale camera overzet naar een laptop. Al deze vragen kun je stellen bij het Digitaal Oefencafé.

Naast het stellen van vragen op digitaal gebied is er bij het Digitaal Oefencafé ook ruimte voor cursisten van de Klik&Tik-cursussen om extra te oefenen. Maar je bent ook welkom als je gewoon wilt kennismaken met de computer of je wilt oefenen op de computer voor je Theorie-examen. Ben je zelf in het bezit van een laptop of tablet? Neem deze dan mee naar het Oefencafé. Dan weet je zeker dat je meteen aan de slag kunt.

Digitaal Oefencafé; vanaf november iedere donderdag van 13:30-15:00 uur | Toegang gratis

Nederland Leest
November staat in het teken van Nederland Leest. Deze campagne wil Nederland niet alleen aan het lezen zetten, maar ook aan het debatteren. In november is het thema voor Nederland Leest 2018: voeding. Omdat we zijn wat we eten! Je bent wat je leest, is dit jaar het geschenkboek dat exclusief in de bibliotheek te verkrijgen is (zolang de voorraad strekt). Een heerlijk geschenk vol sappige verhalen, verfrissende passages en een zoete afsluiter. Daarnaast organiseert de bibliotheek heerlijke gerechten tijdens Nederland Leest. Te denken valt aan een lezing over voeding en een theateravond met auteur Jan Paul Schutten.