Hellevoetsluis doet na nederlaag stapje terug

Hellevoetsluis- Hellevoetsluis moet zich door de 0-1 (0-1) nederlaag tegen Sparta tevreden stellen met een plaats in de middenmoot van de tweede klasse D.

'We waren vele malen beter dan in de laatste vier wedstrijden, hebben eindelijk weer eens gevoetbald, maar door een foutje bij de ongedekte tweede paal hebben we de wedstrijd uiteindelijk met 0-1 verloren', verklaarde trainer Edwin de Koning. Hellevoetsluis kreeg in de eerste helft nog een grote kans op de gelijkmaker, maar Dave Mierop strandde op de punt van de schoen van de keeper. Edwin de Koning zette na twintig minuten spelen in de tweede helft met Jarno Huisman en Gaultier Obiango alles op de aanval. 'We speelden vanaf dat moment met acht aanvallers, twee verdedigers en de keeper. Desondanks viel de bal niet op de goede plek.' Opmerkelijk is dat Hellevoetsluis in drie wedstrijden niet heeft gescoord. 'Dit heb ik bij Hellevoetsluis niet eerder meegemaakt. We zijn nu niet meer dan een stabiele tweedeklasser, maar zullen dan wel de punten moeten pakken.'