Nieuwenhoorn stuit op onverzettelijk SVS

Capelle aan den IJssel- Nieuwenhoorn heeft in Capelle aan den IJssel tegen SVS een zwaar bevochten 1-1 (1-0) gelijkspel uit het vuur gesleept. De equipe van Ron van den Berg deelt in de tweede klasse D de derde plaats met Spirit en DCV op drie punten van koploper NeptunusSchiebroek.

'Het was een wedstrijd met veel inzet, vooral aan de kant van SVS dat ons het voetballen heel moeilijk maakte', stelde de trainer van Nieuwenhoorn. 'SVS scoorde vanuit één van de spaarzame aanvallen uit een scrimmage de 1-0.' Dimitri Gomes Almeida was in de eerste helft met een kopbal dicht bij een treffer. Ron van den Berg bracht met Melvin Winterberg voor Jeffrey Burger en Nichy Fortes voor Jeremy Hubregtse meer aanvalskracht in het team. De verse krachten waren tevens verantwoordelijk voor de verdiende gelijkmaker van Melvin Winterberg, die een voorzet van Nichy Fortes keihard tegen het garen kopte: 1-1. Schoten van Tim van der Lijn uit de tweede lijn vlogen over en in handen van de keeper. Daniel Dijksman liep tien minuten voor tijd tegen zijn tweede gele kaart op.