Afbeelding
Foto: stock

Politieberichten Hellevoetsluis

Vorige week rukten de hulpdiensten meerdere keren uit.

- Woensdag 17 oktober is om 10.37 uur de ambulance met gepaste spoed uitgereden naar het Jachthoornpad in Hellevoetsluis. Een meisje was tijdens het spelen van de wip gevallen en daarbij lelijk terechtgekomen. Het slachtoffer is ter plekke onderzocht door het ambulancepersoneel en ter observatie naar het ziekenhuis afgevoerd.

- Woensdag 17 oktober rond 18.48 uur rukte een ambulance met gepaste spoed uit naar de rotonde Kooilaan/de Sprong/Plataanlaan. Op de rotonde werd een fietser aangereden door een automobilist. Het slachtoffer is voor nader onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis.

- Woensdagochtend 17 oktober rond 11 uur vond er een ongeval plaats in een woning aan de Waterpoortstraat. De aanrijtijd voor de ambulance was zodanig lang dat een traumahelikopter vanuit Roelofarendsveen werd ingezet. Het jonge slachtoffer is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

- Vrijdag 19 oktober vond rond 10.45 uur een aanrijding plaats tussen meerdere auto's op de Groene Kruisweg richting Hellevoetsluis. Doordat de eerste auto afsloeg kwamen vijf auto's met elkaar in botsing. De materiƫle schade is groot. Er zijn geen gewonden gevallen.