Het lijkt nog ver weg, maar voordat je het weet staat de goedheiligman weer op de stoep of het dak
Het lijkt nog ver weg, maar voordat je het weet staat de goedheiligman weer op de stoep of het dak Foto: stock

Sinterklaas intocht in Nieuwenhoorn

Op 24 november is er feest in Nieuwenhoorn. Dan komen Sinterklaas en zijn Pieten weer langs.

Het feest start om 18.30 uur bij het buurtcentrum Oude Woelhoek waar de optocht door het dorp begint met Sinterklaas met zijn Pieten en natuurlijk de lampionnenoptocht. Dit is ook dit jaar weer onder begeleiding van het muziekkorps Voorne en Putten. De stoet eindigt bij de Oude Woelhoek en daar gaat Sinterklaas met zijn pieten ook even op visite om de kinderen te verwelkomen. En als Sinterklaas weer weg is, volgt er een toneelstuk en dat heet dit jaar "Pieterman is verliefd". En natuurlijk krijgen alle kinderen weer lekker iets te snoepen en te drinken.
De zaal is open vanaf 19.00 uur en het toneelstuk begint om 19.30 uur. De kaartjes voor het Sinterklaastoneel zijn € 2,00 per stuk. Er is géén kaartverkoop op de avond zelf. Dus wees er snel bij want Op = Op. De kaartjes zijn vanaf 10 november verkrijgbaar. Op woensdag, donderdag en vrijdag na 15.15 uur bij Petra van der Hoek, Smithilseweg 6, 06-23590524 en Marit van de Engel, Roosenhoeklaan 31, 06-25588949.

Om teleurstellingen te voorkomen kun je van te voren even contact opnemen met de desbetreffende personen. De kaartjes moeten tevens vooraf aan de deur betaald worden. De kaartjes kunnen ook op een andere dag opgehaald worden, maar dan wel na een telefonische of WhatsApp afspraak.