Jonge sporters zijn zelf de held of heldin van de plaatjesactie
Jonge sporters zijn zelf de held of heldin van de plaatjesactie Foto: Wil van Balen

1e verzamelalbums Jumbo actie uitgereikt

Het was zaterdagmorgen een drukte van belang op het veld van VV Nieuwenhoorn. Tijdens een grote kick-off werden de eerste verzamelalbums uitgereikt aan enkele gefotografeerde leden van korfbalvereniging AKV `t Capproen, VV Nieuwenhoorn en KDO-sport.

Marco van Steenis, filiaalmanager van Jumbo Struytse Hoeck: "Het is schitterend om samen met drie mooie en actieve verenigingen van Hellevoetsluis een plaatjesactie van deze omvang op poten te zetten. "Het is voor alle leden die op de foto zijn gegaan erg leuk om zelf de held en heldin van een plaatjesactie te zijn. Met deze actie willen wij een steentje bijdragen aan de beleving van het verengingswezen in Hellevoetsluis."

Wethouder van sport Peter Schop ondersteunt de actie van harte. "Het siert Jumbo dat men niet alleen gaat voor de grote verenigingen, maar ook ondersteuning geeft aan de kleinere clubs". De gemeente is groot voorstander van sportende kinderen, het is gezond, gezellig en sociaal. De voorzitters van de drie deelnemende verenigingen zijn natuurlijk blij met de actie van Jumbo. Voorzitter Erik den Adel van VV Nieuwenhoorn geeft aan dat de contributie allang niet meer voldoende is om een vereniging draaiende te houden. Hij is daarom blij met dit initiatief waarbij de verenigingen publiciteit en inkomsten kunnen genereren.

Sander Visser vertelt dat 't Capproen bekend is om de vele activiteiten voor de jeugdleden, maar dat deze best veel budget vergen. Met de opbrengst van de verkoop van advertenties in de verzamelalbums heeft Jumbo ons in staat gesteld om ook in het komende jaar onze doelstellingen weer te behalen. De plaatjes kunnen vanaf woensdag 24 oktober 8 weken lang gespaard worden door boodschappen te doen bij Jumbo de Struytse Hoeck of Jumbo in Den Bonsen Hoeck. Bij iedere € 15,- aan boodschappen krijgt de klant een gratis setje met plaatjes van vv Nieuwenhoorn, K.D.O-sport of AKV `T Capproen. Daarnaast zijn er gedurende de totale actieperiode producten in de actie waarbij extra gratis setjes plaatjes te verkrijgen zijn. De plaatjes kunnen bewaard worden in het speciaal ontworpen verzamelalbum van de eigen club. Aan de kassa kan aangegeven worden voor welke club er gespaard wordt. Opa's en oma's kunnen daar een extra album aanschaffen. Album niet vol binnen actieperiode? Er komt nog een ruilbeurs.