De leerlingen hebben zich ten volle ingezet voor het goede doel
De leerlingen hebben zich ten volle ingezet voor het goede doel Foto:

Mooie inzet Goede Doelen Dag Albeda College

Donderdag 18 oktober werd wederom de Albeda Goede Doelen dag georganiseerd. Op bijna alle locaties van het Albeda College werd er door studenten en docenten samen een goed doel gekozen om te steunen.

Op de locatie Fazantenlaan 1C in Hellevoetsluis heeft de opleiding Ondersteunde Administratieve Beroepen gekozen om de lokale Kledingbank te helpen met het sorteren van de enorme lading speelgoed die daar is gedoneerd voor de cliƫnten van de Kledingbank.

Dit speelgoed komt ten goede aan de armere gezinnen in Hellevoetsluis die daar normaliter het geld niet voor hebben. Een mooie gelegenheid voor hen om tijdens de feestdagen toch een leuk cadeau te geven aan hun kinderen. Daarnaast zal een gedeelte verkocht worden in hun twee winkels in Hellevoetsluis en Middelharnis waarvan de opbrengst ten goede komt aan het voortbestaan van de Kledingbank.

De grote groep eerste en tweedejaars studenten heeft zich erg fanatiek ingezet voor dit goede doel. De docenten en meneer Hendriks van de Kledingbank waren daarom ook zeer tevreden met het mooie resultaat. De Kledingbank Zuid-Hollandse Eilanden kan voorlopig weer uit een mooie voorraad putten.