Dirkje wil het rijk alleen hebben
Dirkje wil het rijk alleen hebben Foto:

Dirkje wil lekker rondkeutelen in een rustig huis

Dirkje is een zwart-witte dame van ruim 12 jaar jong. Deze gezellige dame is gevonden. Ze mag dan wel al ouder zijn, maar dit is niet direct aan haar te merken.

De dierenbescherming voor de dame op leeftijd op zoek naar een huisje waar het rustig is en zij lekker kan rondkeutelen. Een gevuld voerbakje waardeert Dirkje enorm en wanneer deze leeg blijkt te zijn attendeert zij je er graag op dat deze gevuld dient te zijn. Gezellig bij je zitten en zelfs een beetje spelen behoort ook tot de mogelijkheden wat Dirkje betreft. Soortgenoten zorgen er bij haar voor dat haar innerlijke tijger naar boven komt dus wordt een huisje gezocht waar zij het rijk alleen heeft. Zit er in jouw woning ook een deur waarachter een katvriendelijke tuin schuilt of een katvriendelijk balkon? Nou, dat is wat Dirkje verwacht van een deur. Nee, ze wil bij geen hele dagen naar buiten maar ze wil wel graag controleren of er niet iets veranderd is tijdens haar schoonheidsslaapje.

Uit medisch onderzoek is gebleken dat Dirkje 2 maal daags 1 tabletje nodig heeft om haar schildklier onder controle te houden. Gelukkig vindt Dirkje dit geen enkel probleem. Is dit voor jou ook geen enkel probleem en denk je dat Dirkje helemaal bij je past? Stuur dan snel een e-mail met wat informatie over jezelf, gezinssamenstelling, woonsituatie en wensen naar kattenafdeling.spijkenisse@dierenbescherming.nl of bel ons even.