Inmiddels staat de 3e generatie aan het roer bij Van der Hoek Makelaars
Inmiddels staat de 3e generatie aan het roer bij Van der Hoek Makelaars Foto:

Van der Hoek Makelaars is FB Gazelle 2018

Dit jaar behoort Van der Hoek Makelaars tot een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland en is daarmee winnaar van de FD Gazellen Award 2018. Dit maakte het Financiële Dagblad bekend. Om in aanmerking te komen hanteerde het FD dit jaar extra zware criteria. "We zijn met ons hele team dan ook enorm trots op deze prestatie", aldus Alexander van der Hoek.

FD Gazellen Award De FD Gazellen Awards worden elk jaar uitgereikt door het Financiële Dagblad aan de snelst groeiende ondernemingen van Nederland. Om in aanmerking te komen moet je aan een aantal criteria voldoen. Zo dien je onder andere een minimale omzetgroei te hebben van 20% over een periode van drie jaar. Deze omzetgroei mag niet onderbroken zijn.

Sebastiaan van der Velden: "Sinds 2016 hebben we onze koers veranderd. Dat was ook nodig, want inmiddels staat de 3e generatie aan het roer. En door blijven gaan zoals het altijd al ging, dat was voor ons geen optie. Het hele bedrijf kreeg als het ware een update. Zonder afscheid te nemen van de jarenlange kennis die is opgebouwd.

Alexander van der Hoek vertelt verder: "Er zijn maar weinig woningen op Voorne Putten waar we nooit zijn binnen geweest. Als aankoopmakelaar of verkoopmakelaar. Verder zijn we heel actief op social media, hebben we een jong, sterk, alert en gedreven team. Met elkaar hebben we een fit en ook financieel gezond bedrijf".

Service van vroeger
Dit is overigens niet de eerste prijs die het makelaarskantoor binnen weet te slepen. Aandacht maakt ons verschil op Voorne-Putten: de actieve, persoonlijke en betrokken makelaar. Mét de service van vroeger, al generaties lang zijn we makelaars van alle tijden. En dat verschil is merkbaar en tastbaar. En dit is niet onopgemerkt gebleven. Vorig jaar werd Van der Hoek in maar liefst 4 categorieën genomineerd in de Woningmakelaar van het Jaar-verkiezing.

2018 is een lustrumjaar voor FD Gazellen
De prestigieuze onderscheidingen voor de snelstgroeiende bedrijven van Nederland worden dit jaar voor de 15e keer uitgereikt aan Nederlandse ondernemingen die de voorgaande drie jaar minimaal 20% in omzet zijn gegroeid én die het laatste jaar winstgevend afsluiten.

Om relevant te blijven, zijn voor deze editie de criteria aangescherpt. Sinds dit jaar telt niet alleen de omzetgroei mee, maar ook de groei van werknemers en de winstgevendheid van de snelgroeiende organisaties. Met deze drie indicatoren krijgt de prijs volgens het FD een meer gebalanceerde basis.

Bij de feestelijke uitreiking in de Philharmonie in Haarlem op 6 november worden tevens de gouden, zilveren en bronzen FD Gazellen bekend gemaakt.