SNS in povere 90 minuten langs Herkingen '55

Herkingen – In de vierde speelronde (4H) kruiste Herkingen '55 de degens met SNS.

Het duurt een twintigtal minuten alvorens een eerste doelgerichte kans zich op het sportveld aan de Stoofweg aftekent. Op een lange pass van Vroegindeweij snel Durinck de Herkingse verdedigende linie voorbij, maar zijn inzet verdwijnt hoog over het doel van doelman Verboven. SNS is gretiger en dat heeft in de 36e minuut bijna succes als Braber op karakter doorzet en zijn inzet op de paal ziet landen. Na de rustperiode profiteren de gastheren optimaal door een foutieve ingreep in de geel/zwarte verdediging direct af te straffen. Als een lange pass uit het achterveld in de 48e minuut verkeerd wordt ingeschat is Arensman het meest alert om de bal op te pikken. Met een strakke inzet in de verre hoek blijft Verboven kansloos achter (0-1). Door de aanvalsdrift loopt de thuisclub in de 63e minuut een tweede tegentreffer op als een vlijmscherpe counter door Braber en Arensman feilloos wordt uitgespeeld (0-2). Uit een hoekschop zet De Leeuw goed door en laat Van Asperen kansloos (1-2).