De Nacht van de Nacht 27/10

Vorige week heeft u al in deze krant kunnen lezen dat de WereldWinkel Goeree-Overflakkee voornemens is de Nacht van de Nacht te vieren. Op de avond en de nacht dat de zomertijd eindigt 27 oktober, doven een aantal gemeentes, bedrijven en huishoudens hun verlichting om aandacht te vragen voor lichtvervuiling en energiebesparing op verlichting.

Om 19.00 begint de festiviteit op het parkeerterrein van de Albert Heijn, Gedempt Kanaal 99 te Middelharnis. Vanaf dat tijdstip is er gelegenheid om een wenslicht te kopen, à
€3, 00, kinderen onder de 12 jaar €2,50. En om uw persoonlijke wens op de lantaarn te schrijven. Om 19.45 worden gezamenlijk de drijvende wenslichten te water gelaten. De wenslichten zijn al te koop vanaf dinsdag 16 oktober in de WereldWinkel, Zandpad 134 te Middelharnis. Van de opbrengst koopt de WereldWinkel cadeautjes die via de Voedselbank in de maand december aan kinderen worden gegeven. Kinderen waarvan de ouders het niet zo breed hebben.
Er zijn diverse kramen opgesteld op het parkeerterrein. U kunt informatie inwinnen bij de Gemeente camper, Deltawind, een Solaes biertje kopen, en zien wat de WereldWinkel, Zuidwester en Streekmuseum te bieden hebben.