Film "De Wilde Stad" in de Dorpstienden op 20 oktober

De film '' De Wilde Stad'' zal zaterdag 20 oktober te zien zijn in de ''Dorpstienden'' in Ouddorp. Aanvang 19.00 uur Zaal open 18.30 uur Kaarten : SRGO Dorpstienden of mail dianatanis73@gmail.com
Dat deze film in Ouddorp wordt vertoond heeft een reden. De hoofdrolspeler van de film, de kat Abatutu, is geboren op een boerderij in Ouddorp/Goedereede.Met de leeftijd van 7 weken is hij mee naar Amsterdam verhuisd met dierentrainster Sabine van der Helm van dierencastingbureau Catvertise en is daar getraind om acteur te worden. In totaal heeft Sabine 23 katten getraind die allemaal uit Ouddorp/Goedereede en Stellendam komen.
Abatutu was het meest geschikt voor de hoofdrol in deze film. Hij moest door de hele stad los lopen; op de markt, door de havens, over de daken en grachten etc. etc.
Er zijn altijd vele reden waarom opnamen over moeten. Abatutu heeft voor zijn hele oeuvre deze week op het Nederlands Film Festival de eerste prijs voor een dier gewonnen in de Nederlandse filmgeschiedenis. Tijdens de vertoning van ''De Wilde Stad'' zal Abatutu aanwezig zijn en mogen de mensen met hem op de foto.