Druk bezoek jubileumfeest manege Oostmoer. (foto's Wilco van Dam, Ronny van de Pol)
Druk bezoek jubileumfeest manege Oostmoer. (foto's Wilco van Dam, Ronny van de Pol) Foto:

Manege Oostmoer jubileumfeest groot succes

Stad aan 't Haringvliet- IJzersterk zijn ze, de mensen van manege Oostmoer, in het organiseren van evenementen. T.g.v. de veertigste verjaardag van de manege werden alle registers nog even extra opengetrokken. Het resultaat was een fantastisch jubileumfeest, waar honderden bezoekers met plezier op kunnen terugkijken.
'Hartstikke leuk is het', zegt Adrie Kieviet, mede-eigenaar Manege Oostmoer, 'dat hele traject in aanloop naar zo'n jubileum. Maanden aan voorbereiding, met ideeën vanuit ons hele team, de technische en logistieke uitwerking van het geheel, alles om het onze bezoekers op de jubileumdag helemaal naar de zin te maken. En dat is gelukt. We hebben vanaf de eerste minuut een grote stroom aan bezoekers gehad. Het programma dat wij boden, was zeer gevarieerd. We hadden doorlopend mooie demonstraties, waarbij alle disciplines van de paardensport aan bod kwamen. We hadden huifkartochten en een kinderdorp met bioscoop, springkussens, ballonnenclown, hoefijzer versieren en ponyrijden. De komst van Britt Dekker was de kers op de taart. Ongelooflijk hoe populair zij is. Mede dank zij de 136 vrijwilligers is het jubileum een enorm succes geworden.

met de 'meet & greet'-sessie hebben we zoveel van onze klantjes blij kunnen maken, geweldig! Ik ben er trots op dat we – mede dankzij een enorm leger aan vrijwilligers, we hadden er 136 op het rooster staan! – voor zoveel mensen een mooi jubileumfeest hebben kunnen geven".